Днес Асеновград е футбол.  Турнира откри зам.-кметът по хуманитарни дейности

...
Днес Асеновград е футбол.  Турнира откри зам.-кметът по хуманитарни дейности
Коментари Харесай

Голям футболен турнир стартира днес в Асеновград

Днес Асеновград е футбол.  Турнира откри зам.-кметът по филантропични действия на община Асеновград инж. Петър Петров с думите: „ Уважаеми уредници, спортисти и скъпи посетители, Вие най-добре знаете: Спортът е метод на живот. Да спортуваш е избор, който правиш осъзнато и зряло, без значение на каква възраст си. Доказателството за това е, че през днешния ден тук, на този терен, за следващ път виждаме десетки младежи, отдали се на футбола, което доста ме радва.

Спортът основава персони. Изгражда дисциплинираност и темперамент. Позволете ми да ви поздравя от името на кмета на Асеновград доктор Христо Грудев и от свое име за това, че сте избрали да бъдете дейни и стимулирани. Благодаря на уредниците, че осъществят концепцията Асеновград да бъде хазаин на този шампионат. Не на последно място, изричам благодарности и към треньорите, младите футболни очаквания на града и към родителите, които ги поддържат абсолютно в техните старания и труд. Успех на всички тимове и както традицията повелява да се каже: Нека най-хубавият победи! ”.

Зам.-кметът поздрави и управлението на футболен клуб „ Шипка старс 2005 ” с треньор Димитър Илиев, по чиято самодейност е състои този шампионат, със съдействието на община Асеновград, която е отпуснала 2000 лева Благодари и на треньорите за труда и напъните, които влагат в образованието на техните състезатели, и не на последно място поздрави и родителите за поддръжката и съдействието, което указват на децата си в напъните да спортуват интензивно.



Тази година присъединяване в шампионата, който носи името на асеновградски футболист от близкото минало Краси Костов, ще премерят сили 16 футболни тима.16 футболни тима от цяла България, на стадион „ Шипка ”. Днес ще се изиграят първите мачове, а на следващия ден предстоят и финалните срещи.



Видео от откриването на шампионата може да гледате.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР